Loftpodden

Efter en par års paus är jag tillbaka med Loftpodden. Pausen berodde mycket på att formatet jag började med år 2021 inte kändes bekvämt. Det är helt enkelt inte min grej att läsa upp ett noga genomtänkt manus eller ägna timmar med att klippa och redigera ljud. Det är tidsödande och helt enkelt inte ett dugg kul för vad som skulle vara ett lustprojekt. Jag tyckte inte resultatet stod i paritet med insatsen som krävdes.

Men ämnena i sig var ju kul. Retorik, kommunikation och källkritik inte minst!

Så under hösten 2023 växte lusten att väcka den gamla podcasten till liv igen. Formatet nu för Loftpodden är samma ämnen (retorik, källkritik, argumentationsfel, men även språk, vetenskap och liknande) men istället för ett genomarbetat manus har jag inte mycket mer än ett ämne, bullet points och några tankar, sen spelar jag in ett avsnitt på det.

Det kommer primärt att ske helt solo, med mig ensam på just ett skånskt loft. Men det kommer även komma gäster som jag diskuterar olika saker kring dessa ämnen med på distans. Ge mig gärna allt stöd du kan, så att trafiken kommer igång. Podden finns på följande platser:

Loftpodden på Spotify

Loftpodden på Apple Podcast

Loftpodden på Youtube

Men jag har även en instagramsida för den som vill följa Loftpodden där med. Givetvis uppskattas alla förslag på ämnen. All kommunikation med mig angående Loftpodden sker med fördel på instagramsidan.

Väl mött!

Loftpodden

Obs, det har kommit till min kännedom att någon annan gör anspråk på namnet Loftpodden. Så kan det ju bli när man inte gör lite research när man startar upp något. 😉 Det är dock detta som är originalet sedan 2021 och ingen annan sida eller podd.