Var finns Loftpodden att lyssna på?

Jag har nu suttit och gått igenom var Loftpodden finns och inte finns. Det fanns en hel del luckor som verkligen behövde täppas, men jag la även till på en rad mindre distributörer för att det knappast kan skada trafiken tänker jag. Men ska jag vara ärlig är SEO kring poddar lite av ett mysterium. Nu finns jag i a f på följande plattformar (och säkerligen någon till jag inte känner till, då allt inte är enkelt att söka sig fram till). Av någon märklig anledning så finns jag dock inte med på en del sidor likt poddindex och poddtoppen, och jag kan inte påverka resultatet där heller. Förhoppningsvis beror det på att min podd är ny och framförallt liten och inte något tekniskt fel. Förhoppningsvis tar det sig så småningom. Jag får ju helt enkelt bara se till att producera många lyssningsvärda avsnitt.

Loftpodden logo