Film & podcast

Film och podcasts blir allt viktigare som marknadsföring

Norrtou Creations kan även hjälpa dig med content för poddar och youtube – från strategi och planering av upplägg, till tekniken bakom. Väldigt många människor när av vitt skilda anledningar en dröm om att pröva på att podda eller att skapa en youtubekanal, men stoppas av både en rädsla kring att räcka till eller att de inte vet var de ska börja rent praktiskt. Låt inte dessa ting stå i vägen för drömmen. När det kommer till all medieproduktion så måste man börja någonstans för att bli bättre på det. Youtubekanaler och inbäddade filmer är ett beprövat sätt för företag att presentera sig själva, sin vision, sina produkter och att förstärka sin image. Det är ett mycket effektivt sätt att nå ut till nya kunder och det gör definitivt din webbplats mer attraktiv för besökare. Men det svåra är ofta bara att komma igång. Här kan jag hjälpa dig.

Vem drar nytta av att ha en youtubekanal?

Företagare som vill presentera den dagliga processen på företaget. Du kan använda kanalen som en slags dagbok där folk får följa med dig på olika saker. Det kan handla om intervjuer, produktion av varor och tjänster eller att folk bara får följa med dig. Folk är nyfikna helt enkelt och det ska man dra nytta av. En väldigt stor del av de mest populära kanalerna på Youtube är faktiskt den här sortens kanaler, där personer låter dem få följa med på deras dagliga rutiner, träning eller filosofiska betraktelser. Människan bakom och en känsla av personlig kontakt är det som är viktigt här.

Utbildare och pedagoger, eller bara folk som har ett intresse av att prata om ett ämne som de kan mycket om och är passionerade kring. Du kanske är lärare i språk och saknar bra filmer kring saker du vet att elever ofta frågar om. Du kanske är astronom och skulle vilja göra en kanal om rymden. Eller någon som kan första hjälpen och vill göra en instruktionsfilm om detta. Men du stoppas, likt många andra, av att du helt enkelt inte vet var du ska börja och hur det ska gå till.

Kontakta mig för att diskutera dina idéer så är du snart igång.

Loftpodden (podcast)

Norrtou Creations (youtubekanal)