Priser

Priser för content och copywritearbeten 2023

Jag arbetar med timersättning för content och copy. 2024 års priser ligger på 900 SEK/H. Det är den prismodell som leder till bäst transparens och flexibilitet anser jag. Både för dig och mig. Ingen vill ha överraskningar, vare sig jag eller kund.

Därför ger jag dig alltid en offert på jobbet baserat på antalet timmar det tar och är tidsspannet svårt att avgöra får du alltid reda på det i förhand. Så inga priser avviker från offert.

En landningssida utan mycket research tar t ex 2-3h som exempel. Ett copyprojekt med mer komplicerad text 3-6h. Större projekt några dagar. 

Se alltid villkor för mer kring vad som ingår och gäller. Där kan du också se lite mer om hur jag arbetar.

Kontakta mig för mer information eller att kostnadsfritt begära en offert!